0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ PRELETELI IZRAEL: Druga pobeda rukometaša u kvalifikacijama za EP

Objavljeno: 02.11.14 u 20:28

Muška rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine održava u Poljskoj pošto je na gostovanju savladala Izrael sa 26:22 (13:10).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izabranike Dejana Perića nije uzdrmao skandal sa odstranjivanjem iz reprezentacije golmana Nemanje Milića već su sigurnom igrom opravdali ulogu favorita u meču odigranom u Rišon Lezionu. „Orlovi“ su ključna tri gola prednosti stekli u prvom poluvremenu i prednsot su uspešno čuvali u drugom delu. Istina domaćin je u jednom trenutku uspeo da dođe na samo -1 (20:21), ali su naši igrači ponovo vezali dva gola za mirnu završnicu.

Najefikasniji u našem timu bio je Rastko Stojković sa sedam pogodaka, a Nikčević, Ilić i Zelenović su dodali po četiri. Na drugoj strani je blistao Čen Pomeranž sa devet pogodaka.

U drugom meču 2. kola grupe 4 Crna Gora je u Baru savladala Island sa 25:24. Sledeću utakmicu u kvalifikacijama Srbija igra 29. aprila naredne godine kada će najpre gostovati Islandu, a onda će tri dana kasnije ugostiti u našoj zemlji istu selekciju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter