0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VESTERMAN O VUJOŠEVIĆU: Mnogi će pamtiti šamare, ja ću činjenice… (FOTO)

Objavljeno: 31.10.14 u 19:00

Duško Vujošević nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jedni ga obožavaju, poštuju njegovu stručnost, razumeju i opravdavaju njegove pedagoške metode, drugi ga ne podnose, čekaju svaku sitnicu da ga ispljuju… Međutim,  titule koje je osvojio i igrači koje je trenirao govore više od bilo čega drugog..

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Upravo se jedan bivši igrač Partizana, miljenik Grobara Leo Vesterman oglasio povodom incidenta koji se dogodio između Duška Vujoševića i Mihajla Andrića. Na Tvieru je stao je u odbranu Vujoševića .

– Mnogi će pamtiti šamar, ja ću činjenice, Dule nas tretira kao sinove i postavlja se kao otac svojih igrača – napisao je Vesterman.

Vesterman

Upravo je i sam Mihajlo Andrić na pitanje: ‘Šta se dodoilo?’ odgovorio: ‘Naša stvar.’

Vesterman ne zaboravlja familiju. Ljubav Lovernja, Vestermana, Veselog, Daloa, Mekejleba, pa i Kinzija i Bertansa iako su otišli na takav način, i mnogih drugih govori sve samo za sebe… Međutim, mnogi to ne razumeju i pogrešno tumače…

Neka ih…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter