8
Domaći fudbal

POTVRĐENO: Donjem Sremu poništen čist gol na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.14 u 12:10

Sudijska komisija FSS potvrdila je da je ekipa Donjeg Srema oštećena na utakmici protiv Crvene zvezde pošto je pomoćni sudija u neopravdano signalizirao nedozvoljenu poziciju Darku Spaleviću koji je zatresao mrežu. 

jsl

Zbog ovog propusta Dimitrijeviću sleduje kraća pauza od najverovatnije dva meča. Pored njega, na ‘hlađenje’ će morati i posmatraču suđenja Superlige Grujici Tomiću sa utakmice OFK Beograd – Čukarički.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. kada smo vec kod cudjenja, zasto se nisam zacudio da opet ima puno grobara koji citaju vesti vezane za Zvezdu….p.s. sokolovi……da se nije raspala SFRJ i dalje bi ste se borili za 5 mesto u ligi Sa vama necu da polemisem, vec mogu samo sa navijacima velikih timova poput Zvezde….Barsa, Real, Bajern…. ako pocnem sa vama , onda moram i sa navijacima cukarickog, malog mokrog luga, Barajeva….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve u drugu ligu osim Zvezde a ove iz druge lige u prvu da bi Zvezda bila ravnopravna sa ostalim klubovima. Mada ce i tada biti namestanja. Neka smene Toleta pa neka dodju Terzic,Covic,Vucic,Kokeza,Miskovic i ostala kompanija na vlast i tada nece znati da igraju!!!! Bice kriv teren,nije pokosena trava,hladno vreme…..(kao pre nekoliko godina sto su bili izgovori).

    0
    0
    Odgovori
  3. Vosa do titule! Jebes ti fudbal u Srbiji. Dok su na vlasti Tole,Vucic,Terza,Djura i ostali lopopvi,nema od toga nista. Sve je to jedna velika zajebavancija 😀

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma ne valja taj Tole, menjaj! Navlače sudije za Partizan! Terza, Ćoki i Kokeza su budućnost poštene lige! Da je ovako pošteno suđenje, zvezda bi imala bar 4 titule više…

    0
    0
    Odgovori
  5. Jos samo jedan dokaz u nisu gurbetskih otimacina koji se medijski precutkuju.Uskoro uefa salje na duzi odmor u nizi rang gde joj je i mesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter