0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Nadam se da će razgovor sa igračima doneti rezultat, sa Vošom derbi jeseni!

Objavljeno: 31.10.14 u 14:16

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegove fudbalere čeka težak posao protiv Vojvodine, kao i da taj susret neće ništa odlučiti. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli u nedelju od 19 časova dočekuju Vojvodinu u okviru 11. kola Jelen Superlige i to će biti duel za prvo mesto na tabeli, pošto ga dva kluba trenutno dele sa po 25 bodova.

– Očekuje nas derbi jesenjeg dela prvenstva pošto se sastaju dve prvoplasirane ekipe na tabeli. Nasuprot uvaženom mišljenju da se radi o mladoj ekipi, moram priznati da Novosađani imaju iskusan tim. Ako pogledate da one u timu imaju iskusne igrače poput Nina Pekarića, Lazara Veselinovića, Envera Alivodića… plus još nekolicinu talentovanih igrača. Radi se o ozbiljnom protivniku koji zaslužuje svaki respekt, naročito jer je Partizanu proteklih godina znao da napravi problem – izjavio je Nikolić na konferenciji za medije.

Nikolić je tokom nedelje održao razgovor sa igračima usled loše forme u kojoj se ekipa nalazi i najavio je bolje dane.

– Imali smo razgovor sa igračima, trajao je sat i po vremena, pričali smo o lošoj formi, a videćemo da li će dati rezultate. Činjenice je da nam je sreća okrenula leđa u poslednje vreme, ali ako ćemo iskreno ona i treba da se zasluži, a mi je nismo zaslužili trenutnim zalaganjem. Pobeda nad Vojvodinom bi nam donela neophodnu stabilnost. Svaka utakmica je teška, a ako je neko mislio da možemo da pobedimo 15 u nizu, onda se grdno prevario, jer je izuzetno ozbiljno shvatam svoj posao i našu ligu – istakao je Nikolić.

Na pitanje da li je napadač Petar Škuletić pročitan od strane protivničkih odbrana, Nikolić je odgovorio odrično.

– Da su pročitali Škuletića, on ne bi ni ulazio u šanse, tako da se ne slažem sa tim stavom. Trenutno je u padu forme, ali to je prirodno, dešava se napadačima. On je do sada rešio toliko utakmica i smatram da zaslužuje našu podršku, prvenstveno mene kao trenera – rekao je Nikolić koji se za kraj osvrnuo na rotacije u ekipi i izostanke Volkova i Grbića na poslednjem meču.

– Svaki igrač koji igra u Partizanu je za mene najbolji. To su sve kvalitetni igrači, ali nije lako kada igrate na nekoliko frontova, onda dolazi do psihičkog i fizičkog umora, tako da sam prinuđen da rotiram igrače – zaključio je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter