0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARIĆ NAJAVIO OFANZIVU U HUMSKOJ: Nadigravaćemo se sa Partizanom!

Objavljeno: 31.10.14 u 14:50

Trener Vojvodine Zoran Marić rekao je da je predstojeći duel sa Partizanom u Humskoj, bez dileme, derbi jeseni u kojem će se sastati dva najbolja tima u Srbiji.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan i Vojvodina dele prvo mesto na tabeli sa 25 bodova i duel u nedelju od 19 sati mogao bi da odredi jesenjeg prvaka.

– Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Ali, sa druge strane imamo i mi kvalitete i izaći ćemo na teren sa jasnom željom da se nadigravamo sa rivalom – izjavio je Marić na konferenciji za medije i dodao:

– Najveća opasnost nam preti kod prekida jer crno-beli imaju sjajnog Drinčića, tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do desiti, videćemo – poručio je Marić. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter