1
Evroliga

EVROLIGA: CSKA i Teo se namučili u Zagrebu, Olimpijakos se izvukao u Litvaniji!

Objavljeno: 31.10.14 u 21:35

Košarkaši CSKA iz Moskve su uz dosta muke savladali Cedevitu u Zagrebu 76:72, a srpski as Miloš Teodosić bio je najbolji u pobedničkom timu.

teodosic-loko-cska

Ipak, ovo nije bilo veče „armejaca“. Cedevita je pokazala zube apsolutnom favoritu, vodila je na poluvremenu i zahvaljujući nešto lošijoj trećoj četvrtini, to jest boljoj igri CSKA, Rusi su pobedili na kraju. Najefikasniji kod „armejaca“ bili su Miloš Teodosić i Nando de Kolo koji su postigli po 14 poena, s tim da je naš as zabeležio i četiri asistencije uz četiri vezane trojke u poslednjoj deonici. Kod domaćina briljirao je bivši košarkaš Partizana, Nemanja Gordić sa 21 košem.

U grupi D, u kojoj igra i Crvena zvezda, Olimpijakos je tek posle produžetka u Litvaniji savladao Neptunas 85:81. Domaćini su vodili minut pre kraja, ali je Zavackas 15 sekundi pre kraja doneo svom timu nerešen ishod 76:76. Spanulis se zaustavio na neverovatna 34 poena, dok je Slukas ubacio 13. Sa druge strane perfektan je bio Zvezdin „dželat“ Gailius sa 16 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter