0
Evroliga

Foto: STARSPORT

ĐENKU NE BRINE IGRA: Sestra Ela će ponovo doći u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.14 u 19:20

Mnogi se pitaju šta se dešava sa Đenkom? Čarls Dženkins je popravio igru u odbrani, ali u napadu nešto ne štima….

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

– To nije važno, pobedili smo. Nisam neki sebični individualac. Volim da šutiram, ali mi moja igra nije važna. Svestan sam da promašujem, ali to nije bitno. Lopta će početi da prolazi kroz obruč. Nisam mašina, već običan čovek i trudim se da nedostatke u ofanzivi nadoknadim defanzivom, biće sve bolje. Ne igram samo ja, imamo još dobrih igrača poput Blažiča, Kalinića, Dangubića, Mitrovića i drugih koji mogu da me odmene u napadu – rekao je Đenka za ‘Novosti’.

Sestra Čarlsa Dženkinsa Ela je pre nekoliko nedelja bila u publici na meču protiv Galatasaraja, a Dženkins je otkrio kakvi su joj bili utisci.

– Pričao sam joj lepe stvari, ali je ona bila šokirana onim što je videla. Gledala je mnogo mojih mečeva, a po njenoj reakciji na “jutjubu” se vidi šta misli. Dan posle tog meča je otišla u Grčku, a poslao sam joj taj link i bila je oduševljena. Zaista voli Beograd i doći će ponovo u januaru. Voli pažnju, prošli put kada je bila je završila i u novinama. Ipak, realno je najbolja stvar koju ženama možete da date upravo pažnja – uz osmeh kaže Dženkins.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter