6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURA U NAJAVI: Jedan od najvećih talenata Partizana na meti Crvene zvezde!? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 31.10.14 u 13:30

Fudbalski klub Crvena zvezda razmišlja da angažuje mladu nadu Partizana  Ivana Šaponjića, koji važi za jednog od najvećih talenata u Humskoj. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi Politika, klub sa Marakane je nakon Jovana Krnete i Milana Jokića, sada zainteresovan za još jednog mladog fudbalera crno-belog tima. 

Šaponjić je za prvi tim Partizana debitovao prošle sezone na meču protiv Spartaka iz Subotice, a u maju ove godine potpisao je prvi profesionalni ugovor. 

Ipak, kako u teškoj konkurenciji sa Škuletićem, Lazovićem, Fofanom i Kojićem nije uspeo da se izbori za veću minutažu, ‘Politka’ navodi da bi to mogla da iskoristi Crvena zvezda u pregovorima sa 17-godišnjim napadačem.  

Ko bi trebao da bude novi sportski direktor Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Treba pod hitno najuriti Nikolica iz partizana i ostale ljude alazovic treba i sam da zna da nema vis emesta zanjega pa da sam kaze da treba mlade pustati.

    0
    0
    Odgovori
  2. PLAYER DATA
    Share0
    Name in home country: Ivan Šaponjić
    Date of birth: Aug 2, 1997
    Age: 17
    Nationality: Serbia Serbia
    Position: Striker – Centre Forward
    Players’ agents: Agent is known players under 18:
    In the team since: May 30, 2014
    Contract until: 30.06.2017

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li ovi autor ovog teksta ima mozak? Jos jedan pokusaj rusenja atmosferu u klubu pred derbi sa Vosom. Saponjic ima ugovor do 2017,a CZ nema pare.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mali Iva treba da razmisli kako su prosli Krneta, Jokic Marko Siskov, i da ih sada nema nigde pa ako zeli takvu buducnoast i karijeru pa vala i neka ide, ipak on ima samo 17 god. i tek treba jos mnogo da uci da bi postao prava igracina, to sto zvezda radi sa Jovicem obice se i zvezdi a detetu se vec obija o glavu promasajima i gubljenjem samopouzdanja i tog deteta koje se zove Luka Jovic, jer je na najboljem putu da ga zvezda upropasti.

    0
    0
    Odgovori
  5. Crveni su sve obesmislili a otimačina ima raznih opcija utakmice, rezultati, titule, igrači. Kad nemaš ništa onda otimaš!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter