0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

POBEDA NA STARTU: ‘Orlovi’ skresali krila ‘sokolovima’ (FOTO)

Objavljeno: 29.10.14 u 21:38

Rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje se 2016. godine održava u Poljskoj, pošto je u relativno popunjenom Pioniru u meču 1. kola grupe 4 savladala selekciju Crne Gore sa 25:21 (10:9).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dugo su se mučili naši reprzentativci sa borbenim Crnogorcima koji su imali priključak sve do starta drugog poluvremena kada je rezultat bio 10:10, a naša ekipa tri igrača manje u polju. Kako gosti nisu uspeli da iskoriste svoju prednost usledila je serija naših reprezentativaca koji su došli i do šest golova viška – 23:17.

Usledila je serija gostiju od tri vezana gola pa je na nešto više od minuta pre kraja rezultat glasio 23:20, ali to je bilo sve što su Crnogorci uspeli da urade pošto je Srbija relativno lako privela utakmicu kraju.

Najefikasniji u timu Dejana Perića bili su Marko Vujin i Darko Đukić sa po sedam pogodaka, dok su Nikčević i Dalibor Čutura dodali po tri. Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Melić sa šest i Borozan i Božović koji su postigli po četiri.

U narednom kolu Srbija će u nedelju, 2. novembra, sa početkom od 19.45 igrati protiv Izraela u Rišon Lezionu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter