0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Primorje prejako za Zvezdu

Objavljeno: 29.10.14 u 20:48

U prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda je na Tašmajdanu pred oko 1.200 gledalaca izgubila sa 14:11 od riječkog Primorja i teško da može da se nada prolasku u grupnu fazu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crveno-beli su u nekoliko navrata gubili sa tri gola razlike, koliko je bilo i na kraju meča. Golom Dimitrija Obradovića minut i 30 sekundi pre kraja treće četvrtine izjednačili su na 8:8, da bi ta deonica bila završena golovima Radua i ponovo Obradovića – 9:9. Međutim, već početkom poslednje četvrtine Petrović vraća gostima prednost. Nešto kasnije je došlo do čarki u bazenu posle kojih su isjključeni Šetka i Tomašević, a golovima Sukna i Radua Primorje ponovo dolazi do +3 (12:9).

Domaćin se nije predavao – Obradović, koji je inače bio najefikasniji igrač Zvezde na meču, je sa dva uzastopna gola približio Zvezdu na  11:12 na dva minuta pre kraja meča, a li to je praktično bilo sve od crveno-belih. Tačku an meč stavio je Muslim sa dva uzastopna gola.

Tri gola viška iz Beograda dobra su zaliha Riječanima pred revanš koji 12. novembra igraju na svom bazenu.

Ekipa koja trijumfuje biće u grupi sa Partizanom.

Crvena zvezda 11
Primorje 14
(2:2, 2:3, 5:4, 2:5)

Bazen: Tašmajdan.
Gledalaca: 1200
Sudije: Severo (Italija), Aleksandresku (Rumunija)
Igrač više: Crvena zvezda (9/5), Primorje (12/7)

CRVENA ZVEZDA: Šefik (10 odbrana), S. Rašović 2, Drašović 1, Dimitrijević, Tomašević, Eškert, Bijelić 1, V. Rašović 1, Ranđelović 1, Njegovan 1, Rackov, Obradović 4, Draksimović. 

PRIMORJE Vićan 8 odbrana , Burić, Radu 5, Krapić, Rakovac, Sukno 3, Muslim 2, Petrović 1, Buljubašić, Elez, Šetka 2, Garsija 1, Lazović. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter