0
Ostali sportovi

SVI NA TAŠ: Karte za Primorje samo 200 dinara!

Objavljeno: 27.10.14 u 19:56

Crvena zvezda u sredu igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Karte za utakmicu između crveno-belih i Primorja, koja se igra u sredu od 19 časova na Tašajdanu, prodavaće se po ceni od 200 dinara na blagajni bazena u utorak od 16 do 19 sati i u sredu od 15 časova do početka utakmice.

Vaterpolo Zvezda
Foto: facebook

Primorje je aktuelni šampion Hrvatske i osvajač Regionalne lige. Međutim, klub su u prelaznom roku napustili Deneš i Daniel Varga, Paulo Obradović i Duje Jelovina. Sa druge strane, pristigla su pojačanja kao što su Damir Burić, Marko Elez i golman Dejan Lazović.

Tim iz Rijeke se plasirao u treći krug kvalifikacija ostvarivši sve tri pobede u drugoj rundi. U Zagrebu su bili bolji od Jadrana, Marseja i Mladosti. Takođe, iskusna ekipa Primorja beleži dobre rezultate i u Triglav regionalnoj ligi.
Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazonu Lige šampiona. Crveno-beli će u prvom meču, 29. oktobra biti domaćini, a revanš u Hrvatskoj je dve nedelje kasnije.

Svi na Taš! Mladom timu Dejana Savića pomoć sa tribina biti preko potrebna!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter