1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Nemamo vremena za tugu, pobeda u Jagodini je obaveza prema navijačima

Objavljeno: 25.10.14 u 13:59

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će utakmica sa Jagodinom u srpskom prvenstvu biti jedna od najtežih za njegovu ekipu u dosadašnjem delu sezone.  

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

– Ovu utakmicu lociramo kao jednu od najtežih, ako ne i najtežu u dosadašnjem delu prvenstva. Mi smo istrošeni posle derbija i Bešiktaša i protiv Jagodine moramo biti sa motivacijom koja nije uobičajena i normalna – rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana, a prenosi Beta.

Crno-beli su prvi na prvenstvenoj tabeli sa 24 boda, dva više od Vojvodine, a četiri od „večitog“ rivala Crvene zvezde, uz utakmicu

– Nemamo prostora niti da se previše radujemo kao posle derbija, niti da previše patimo kao protiv Bešiktaša. Podrška sa kraja evropske utakmice stvorila je dodatnu obavezu da odgovorimo na kvalitetan način, jer su navijači prepoznali momenat u kojem se nalazimo. Jagodina je, bez ikakve dileme, jedna od najboljih ekipa u našoj ligi. U kontineitetu je u vrhu domaćeg prvenstva. To je klub u uzletu, sa kvalitetnim igračkim kadrom – rekao je Nikolić i za kraj dodao:

-Zaista imamo jako malo vremena za opravak. Nemamo dovoljno igrača u kadru da kroz veliku rotaciju osvežavamo tim, već moramo da se služimo svim trenažnim i vantrenažnim metodama oporavka igrača. Pobeda u Jagodini je obaveza za nas – zaključio je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Rukovodstvo nema para. Zasto..to oni znaju vec vise od jedne decenije. Ne interesuje ih pravljenje tima i ostvarivanje nekog rezultata u Evropi. Tako da jedina obaveza koja klubu ostaje to je prema navijacima. Osvajanje sampionata i opet blamiranje u Evropi. I tako godinama u krug. A dokle??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter