0
Ostali sportovi

PRVENSTVO SRBIJE: Velika četvorka direktno u četvrtfinalu

Objavljeno: 24.10.14 u 18:46

Poznat je kalendar takmičenja u Prvoj A ligi Srbije u vaterpolu. Kalendar je nešto drugačiji nego prethodnih sezona zbog igranja u Triglav regionalnoj ligi, pa će tako ta četiri kluba, Crvena zvezda, radnički, Partizan i Vojvodina biti direktni učesnici četvrtfinala plej-ofa. 

Denis Šefik

Učesnici ligaškog dela su Banjica, ŽAK, Singidunum, Nais, Dunav, TENT, Zemun i Stari grad. Ligaški deo prvenstva će se igrati po dvostrukom bod sistemu, gde svi klubovi učesnici moraju odigrati međusobne utakmice kao domaćin i kao gost. Nakon odigranih 14 kola i postignutog plasmana u ligaškom delu, igraće se četvrtfinale plej-ofa. Redosled klubova ‘velike četvorke’ znaće se na osnovu bodovnog stanja u TRL.

Polufinale plej-ofa se igra na dve pobede, a prva i eventualna treća utakmica se igra kod bolje plasirane ekipe. Ligaški deo takmičenja igraće se od 29. novembra do 4. aprila.

Četvrtfinale plej-ofa igraće se 11. i 22. aprila, polufinale 25. i 29 aprila, i 6. maja. Finale se igra 9, 13, 16, 20, i 23. maja, na tri pobede.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter