0
ATP

MASTERS U PARIZU: Težak žreb za Novaka

Objavljeno: 24.10.14 u 19:59

Prvi reket sveta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Masters turnira u Parizu, a u drugom će igrati sa boljim iz meča Filip Kolšrajber – Eduard Rože Vaselan.

Novak Đoković

Prema projekciji žreba, Novak bi u trećoj rundi trebalo da se sastane sa Gaelom Monfisom ili Džonom Iznerom, a ni četvrtfinale ne donosi ništa lakši zadatak. Tu će srpskog tenisera najverovatnije čekati Endi Mari ili Grigor Dimitrov.

Projektovani Đokovićev rival u polufinalu trebalo bi da bude David Ferer, ali u tom delu žreba još se nalaze Nišikori, Conga i Simon.

Drugu polovinu žreba predvodi Rodžera Federer, koji će se u drugoj rundi sastati sa pobednikom duela Šardija i kvalifikanta. Potencijalni Federerovi rivali do polufinala redom su Fonjini ili Karlović, i Raonić ili Gaske, ili Bautista-Agut.

U polufinalu bi Federer trebalo da igra sa Stanom Vavrinkom, a u toj četvrtini žreba još igraju Berdih, Lopes i Anderson.

Titulu brani Đoković, koji je prošle godine u finalu savladao Davida Ferera as 7:5, 7:5.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter