4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KARADŽIĆ PODNOSI OSTAVKU: Prekipelo mu posle odluke UEFE?!

Objavljeno: 24.10.14 u 16:46

 Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ponudio je ostavku na tu funkciju tokom sednice Odbora za hitna pitanja, a, kako saznaje Sportal.rs glavni razlog zbog čega želi da prepusti vođenje Saveza nekom drugom u ovom trenutku, je skandalozna odluka UEFA da kazni Srbiju više nego Albance.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kontrolna i disciplinska komisija UEFA je odlučila da prekinuti meč kvalifikacija az EURO 2016, registruje u korist Srbije, ali je u isto vreme kaznila Srbiju oduzimanjem tri boda,kao i igranjem naredne dve utakmice u kvalifikacijama bez prisustva navijača i novčano sa 100.000 evra.

UEFA nije imala milosti prema Srbiji, koja je praktično ostala bez bodova iz utakmice koju je dobila za „zelenim stolom“. Vest iz Niona bila je novi, težak udarac za naš fudbal i po samog Karadžića kao najodgovornijeg za stanje u najpopularnijem sportu.

Naravno, kazna UEFA nije jedini razlog zbog kojeg Karadžić želi da se povuče sa mesta predsednika FSS, ona je samo kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja…

Saopštenje FSS povodom odluke UEFA možete pročitati OVDE.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Ako do sada nismo shvatili, onda smo sad DA SMO ZADNJA RUPA NA SVIRALI.
    Ali šta drugo i očekivati kad se ponašamo kao beskicmenjaci… Nemamo izražen stav, sedimo na dve stolice i molimo druge zemlje za neku sicu. Srbi shvatimo već jednom da nismo toliko velika nacija kao što MISLIMO, i da nam neće pomoći ni EU ni Rusija ukoliko sami sebe pomognemo!!!
    A što se Tola tiče, vreme mu je bilo da ode. Možda je unapredio infrastrukturu u fudbalu, ali je zato unazadio sve ostalo.
    Ako stvarno ode, na čelo će doći neki drugi Tole koji će biti gori od ovog.
    Sve u svemu, zaključak je da smo DNO DNA, i što se tiče fudbala i što se tiče svega…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter