4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HRVATI: UEFA blaga prema Srbiji!

Objavljeno: 24.10.14 u 13:55

Mediji širom sveta se bave odlukom UEFA povodom prekinute utakmice Srbija – Albanija, a najoštriji su Hrvati koji pišu da je evropska kuća fudbala bila blaga prema Srbiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prednjačio je portal 24.hr koji je dao nadnaslov UEFA blaga prema Srbima. Izgleda da kolege iz komšijske zemlje imaju kratko pamćenje pa zaboravljaju divljanja svojih huligana za koja nikada sem novčano nisu kažnjeni, a poslednje je bilo pre dve nedelje u Sofiji. Gospodo Hrvati vama UEFA nikada nije oduzela bodove, a palili ste stadione i odpozdravljali „vašem heroju“ Adolfu Hitleru.

Ništa blaži nisu bili ni Britanci koji su u prvi plan stavili da je Srbija nagrađena pobedom, a ne da je „orlovima“ odmah i oduzeto tri boda. Italijanska Gazeta delo sport je bila umerena i istakla da su obe zemlje u velikom gubitku i da im je plasman na EP daleko.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je najveca sramota!!! Kakva UEFA ovo sve radi Amerika i Engleska fasisticke zemlje zidova!!! Sram vas bilo,nego vas nemoze biti sram jer vi obraza nemate,jer vam je Obraz kao djon od vojnickih cizama Americkih,prljav sav od blata i krvi!!! UEFA na celu sa Platinijem korumpiranim covekom i Blaterom mafijasem.Pa gde je tu sport uopste????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter