2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

BEZ MILOSTI: Vujošević psuje Dalou sve živo (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.14 u 10:03

Košarkaši Partizana sinoć su poraženi od ekipe Banvita rezultatom 77:61 u okviru drugog kola Evrokupa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-belima nije pomogao ni povratak Milana Mačvana u Pionir, pa je serije loših rezultata ovog tima nastavljena što se šefu struke Partizana, Dušku Vujoševiću, nimalo nije svidelo.

Temperamentni trener, koji je poznat kao osoba koja ne skriva svoje emocije, sinoć je svoje frustracije iskalio na beku crno-belih, Dalou. Naime, tokom jednog tajm-auta, Vujošević je francuskom igraču očitao bukvicu ne birajući reči.

Psovke, i to one najteže, pljuštale su na sve strane, a sve to je zabaleženo kamerama. Evo kako je sve to izgledalo…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Kako vas nije sramota vise da pisete koliko trofeja i igraca je dao,kad je prije neki dan trener Ivkovic po nogama sa ledja udario igraca (na mecu) to je autoritet,a Dule provocira igraca na psiholoskom novou omalovazi ga da bi taj isti dao sve od sebe i natjerao Duleta da proguta sta je rekao. I ne znam sta se cudite,pisete,takav je zadnjih 20 i vise godina odkud sad cudzenje?? Cemu cudzenje i pisanje nakon 20godina?? Novost? I za vasu informaciju nije se obracao Dalou nego drugom igracu, jer je predhodio kiks drugog igraca nakon cega je uslijedio time out,ali je ipak trebalo pogledati mec pa znati o cemu se radi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter