0
Evrokupovi

LŠ, grupa D: Preokret Arsenala za dva minuta, Borusija se prošetala kroz Istanbul (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.14 u 22:49

U oba duela 3. kola u grupi D favoriti su bili gostujući timovi i dok je Borusija u Istanbulu svoju ulogu opravdala već u prvom poluvremenu, Arsenal je u samoj završnici duela u Briselu napravio veliki preokret.

Liga-sampiona-640x352

Ekipa iz Dortmunda je od samog starta meča nametnula svoj ritam i posle 18 minuta je golovima Obamejanga rešila pitanje pobednika, tako da su Rojs i Ramos lepim pogocima samo uveličali trijumf nemačke ekipe. Neven Subotić je odigrao svih 90 minuta na visokom nivou, dok je Miloš Jojić bio na klupi za rezerve i nije ulazio u igru.

Arsenal je bio bolji rival u duelu u Briselu, ali je domaći tim iskoristio jednu od retkih prilika i poveo sredinom drugog dela igre. Do same završnice činilo se da će bodovi ostati u Belgiji, ali su Gibs i Podolski golovima u 89. i 90 minutu doneli preokret „topdžijama“. Aleksandar Mitrović je svih 90 minuta odgledao sa klupe za rezerve.

Rezultati:

Anderleht – Arsenal 1:2 (0:0)
(Nahar 71 – Gibs 89, Podolski 90)

Galatasaraj – Borusija Dortmund 0:4 (0:3)
(Obamejang 7, 18, Rojs 40, Ramos 83)

Tabela: Borusija 9, Arsenal 6, Anderleht 1, Galatasaraj 1

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter