0
Evropske lige

LŠ, grupa A: Olimpijakos bolji i od Juventusa, Atletiko ubedljiv u drugom delu (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.14 u 22:40

Oba trijumfa u utakmicama 3. kola Lige šampiona u grupi A zabeležili su domaći timovi, Olimpijakos protiv Juventusa, a Atletiko protiv Malmea.

Liga-sampiona-640x352

Milorad Mažić je bio arbitar utakmice u Pireju i za razliku od beogradskog derbija „kuglica je sada pala na crveno“ odnosno Olimpijakos je pred svojim bučnim navijačima na Karaiskakiju savladao Juventus golom Kasamija krajem prvog dela igre. Još jednu odličnu partiju pružio je Luka Milivojević koji je bio neprelazan na sredini terena (29/38 tačnih pasova), a ponovo je bio među igračima koji su najviše pretrčali (11228 metara).

U Madridu je Atletiko dugo lomo otpor borbene ekipe Malmeaa, ali kada je „bravu otključao“ Turan u 48. minutu sve je bilo lakše za „jorgandžije“ koje su do novih bodova došle posle još dva postignuta gola, najpre Mandžukića, a potom i Grizmana. Da se ne završi sve na samo tri gola pobrinuli su se Godin i Ćerći koji su na kraju bili zaslužni za debakl Malmea.

Rezultati:

Atletiko Madrid – Malme 5:0 (0:0)
(Turan 48, Mandžukić 61, Grizman 63, Godin 87, Ćerći 90+3)

Olimpijakos – Juventus 1:0(1:0)
(Kasami 36)

Tabela: Atletiko 6, Olimpijakos 6, Juventus 3, Malme 3

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter