0
Evrokup

EVROKUP: Ne pomaže ni Mačvan, Partizan niže poraze (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.14 u 19:56

Partizan nije uspeo da prekine seriju poraza, pa je već nanizao i peti. Poražen je i u drugom kolu Evrokupa od Banvita sa 61:77 (18:19, 21:29, 11:14, 11:15), u svom Pioniru.

PARTIZAN-BANVIT_02

 

Partizan je u meč drugog kola Kupa Evrope ušao jači za krilnog centra Milana Mačvana i igrao je tek drugu utakmicu na svom terenu. Koliko će Mačvan znaćiti ovom mladom i novom timu crno-belih pokazao je već na početku meča. Prvih šest poena za Partizan postigao je upravo on. Crno-beli su gubili sa 6:13, a onda je sa dva uzastopna koša Edo Murić smanjio rezultat.

Serija Partizana od 8:0 približila ih je na ‘-1’, posle zakucavanja Gagića. Gosti su prekinuli tu seriju i odvojili se na ‘+5’ minut i po pre isteka prve deonice. Koš uz dodatno slobodno bacanje Mačvana probližilo je Partizan ponovo na pola koša razlike.

Poenima Gagića crno-beli su izjednačili na 28:28. Sa dva uzastopna koša Andrića domaćin se približio na koš razlike, ali su gosti odgovorili. Pogrešio je Milenko Tepić… U poslednji minut druge četvrtine domaćin je ušao sa minusom od od sedam poena. Smanjio je to Gagić, ali se onda Simons našao na liniji slobodnih bacanja. Veseolu se sa zvukom sirene upisao u strelce za 48:39. Goste predvodi sjajni Dragićević.

U trećoj deonici je Partizan napravio seriju koja je trajala skoro pet minuta i približio se na 45:48. Međutim, Murić je napravio lični i Dejvisu omogućio lake poene, prve u nastavku za Banvit, sa linije za slobodna bacanja. Mogli su crno-beli i bolje da iskoriste prazan hod Turaka, međutim, gosti su se ubro odvojili na ‘+10’, na polovini treće deonice. Serija 12:0 Banvita… Na kraju deonice 50:62.

Sa ‘-12’ su crno-beli ušli u poslednjih deset minuta igre. Međutim, po dva vezana promašaja dvojice igrača crno-belih kažnjavaju gosti. Uzalud su crno-beli prišli na 45:48, ubrzo je bilo ‘+20’ – 50:70. Vanja Marinković pogađa trojku, tek četvrtu crno-belih iz 16 pokušaja. Tri je pogodio Mihajlo Andrić, potpuno je nazapažen Luka Bogdanović. Sa druge strane blista Dragićević.. Imali su gosti i 21 poen razlike i meč su mirno priveli kraju…

Mačvan je postigao 15, Andrić 13, 12 Murić, 20 Dragićević, bio je najbolji jstrelac na meču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

hotsport.rs/2014/10/22/nikolic-zove-grobare-na-blagajnama-ima-jos-10-000-karata-napunite-stadion/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter