8
Evrokup

DRAGIĆEVIĆ PRIZNAJE: Nisam mogao da zaigram za Zvezdu zbog ljubavi prema Partizanu

Objavljeno: 22.10.14 u 10:47

Jedan od najboljih igrača ekipe Banvita, narednog protivnika Partizana u Kupu Evrope, Vladimir Dragićević izjavio je da je tokom leta postojala opcija da zaigra za ekipu Crvene zvezde, ali da nije mogao da prihvati ponudu budući da je veliki navijač crno-belih.

vladimir-dragicevic-stelmet-zielona-gora-eb13

U razgovoru za Sportski žurnal ovaj rođeni Cetinjanin koji iza sebe ima dosta iskustva ističe da je njegov sadašnji klub vrhunski organizovan:

– Klub je vrhunski organizovan, ima NBA svlačionice, uslove za rad na najvišem nivou – priča Dragičević.

Košarkaš Banvita kaže da je atmosfera u timu odlična:

– Treneri su Zoran Lukić i Jovan Beader, osećam se od prvog dana kao da sam kod kuće, recimo u Budućnosti. Stigao sam u Bandirmu posle neuspeha sa reprezentacijom Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. što mi je jako teško palo, ali mi je tugu ublažio divan prijem na koji sam naišao – istakao je Dragićević.

Crnogorski reprezentativac ne krije da se u karijeri nekoliko puta nalazio na rubu odlaska u Partizan:

– Uvek smo bili blizu dogovora, ali je uvek nešto sprečavalo saradnju. Žao mi je i uvek ću žaliti jer su svi u mojoj porodici veliki navijači Partizana, a Duško Vujošević mi je bio trener u reprezentaciji Crne Gore – kaže ovaj košarkaš.

Tokom ovog leta postojala je mogućnost da Dragićević pojača tabor Crvene zvezde:

– Dejan Radonjić mi je kao drugi otac, trenirao me je u Budućnosti. Ali, zbog ogromne ljubavi koje gajim prema Partizanu ne bi imalo smisla da sam došao među crveno-bele.  Partizan je najveći klub u Srbiji, bez obzira što igra Evrokup. Protiv takvog kluba je uvek teško igrati – istakao je Dragičević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. šta je ljudi moji svako ima svoje kad cigani kazu onda ok a kad vatreni grobari odna nevalja dangubic i stojke su isti samo im pare i kako vetar puše.pa da mi ponude milijarde nikad za zvezdanu nebi navijao

    0
    0
    Odgovori
  2. igrali ste finale kupa (tada Koraca) u Veroni protiv mesha i dobili ih kao gosti 74:68, a u Beogradu izgubili 64:73 i ako ste vodili 2 min pre kraja. Sledece godine 1999 ste igrali evro ligu i imali skor od dve pobede i 14 poraza. Za proteklih 14 godina niste igrali ni evroligu ni evrokup,samim tim ni cipiripi.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako vas bre nije sramota da posle 20 godina igranja tog cipiripi kupa koji ste nazivali svetskim kupom dok ste ga igrali i sad posle 20 godina prvi put igrate evroligu i tu se puvate kao da ste nemam pojma ni ja sta…Sramota bre do juce ste kukali kako kosarka nije sport i to vas ne interesuje samo fudbal pratite a sad ste mi tu verni pratioci kosarke…Bruka ste i sramota…

      0
      0
      Odgovori
    • igrali ste finale kupa (tada Koraća) protiv italijanskog Masha iz Verone i tu ste utakmicu dobili kao gosti 74:68 a u Beogradu izgubili 64:73 i ako ste vodili 2 min pre kraja. Sledece godine 1999 ste igrali evroligu i imali skor od dve pobede i 14 poraza. Dugo je trajala suša kod vas. 14 godina ste čekali da se uključite u neko evropsko takmicenje. Ni cipiripi niste igrali 14 godina.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter