1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BOMBA SPREMNA DA PUKNE: Terzić i Lalatović najavili zvučno pojačanje

Objavljeno: 22.10.14 u 11:23

Kako stoje stvari, transfer bomba će ove zime odjeknuti na Marakani! Naime, iskusni štoper Aleksandar Luković, kako tvrde čelnici Zvezde, nalazi se veoma blizu povratka u svoj bivši klub.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tokom sveže okončanog leta dosta se govorilo oko evetuanog povratka Aleksandra Lukovića na Marakanu. Međutim, za sada je od svega toga ostalo samo mrtvo slovo na papiru.

Ipak, ako je verovatni rukovodiocima crveno-belih, posao sa iskusnim defanzivcem mogao bi uskoro da bude zaključen. Bivši reprezentativac je tokom leta trenirao sa Crvenom zvezdom, pokušao je da pronađe inostrani angažman, ali u tome za sada nije uspeo.

U međuvremenu, Zvezda je ostala bez Marka Petkovića koji se povredio, pa je očigledno da je timu iz Ljutice Bogdana potrebna zamena:

– Luković je veoma potreban Crvenoj zvezdi. Verujem da će posao uskoro biti završen oko svih detalja – rekao je Lalatović, prenosi portal Telegraf.

Da se dve strane zaista nalaze na pragu sporazuma potvrdio je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvede, Zvezdan Terzić:

– Svi znamo ko je Luković i svi smo svesni koliko bi on mogao da pomogne Crvenoj zvezdi. Blizu smo dogovora, nadam se da će posao ubrzo postati zvaničan na obostrano zadovoljstvo – kazao je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter