3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAKO MLAD, A VEĆ TAKO DRČAN: Stižemo Partizan već do kraja jesenjeg dela

Objavljeno: 21.10.14 u 21:35

Jedan od najmlađih na terenu u 147. „večitom derbiju“ bio je vezista Crvene zvezde Mihailo Ristić, ali mu to nije smetalo i da bude jedan od boljih u ekipi Nenada Lalatovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bez obzira na poraz i bodovni zaostatak za Partizanom omladinski reprezentativac tvrdi da šampionska trka nije završena, daleko od toga.

– Ma, stižemo Partizan. Ta njihova prednost uopšte nije nedostižna. Zvezda je u prošlosti nadoknađivala i minus 11. Ovo nije ništa, do kraja jeseni može da se dostigne, optimistično tvrdi ovaj 18-godišnjak.

Mnogi u Zvezdi upravo u Ristiću vide naslednika za Nenada Milijaša, ali on otkriva šta najviše voli da igra i gde se na terenu najbolje oseća.

– Meni je mesto iza špiceva, traženje prostora iz linija odbrane rivala, proigravanja, to je moj deo posla. U omladincima sam imao veliku slobodu, bez defanzivnih zadataka. Sada je drugačije, obaveze u igri su veće, trčanje takođe. A, potrebno je vreme, mnogo iskustva da bih jednog dana nasledio Nenada Milijaša, rekao je između ostalog u intervjuu za Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

    • hahahha ako to kaze ovaj MUTO koji ne zna sastaviti jedno prostoprosirenu recenicu onda nas stvarno stizete…p.s. mozete nam staviti soli na rep

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter