0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

HVALA RUSI: Zvezda ipak u baražu za Ligu šampiona, silan Radnički!

Objavljeno: 19.10.14 u 15:10

Vaterpolisti Crvene zvezde su se i pored poraza 17:6 od Pro Reka plasirali u baraž za Ligu šampiona, pošto je Spartak iz Volgograda savladao 14:10 Hanover. Radnički iz Kragujevca i u trećoj utakmici pobedio, ovoga puta je pao Posilipo 9:5.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Četi Dejana Savića je ova nedelja bila srećna. Crvena zvezda je na kvalifikacionom turniru u Nemačkoj zabeležila jednu pobedu i dva poraza, ali će igrati u baražu za „elitno“ takmičenje. Naime, Zvezdu je posle današnjeg poraza od Pro Reka samo pobeda Spartaka vodila dalje, a Rusi nisu razočarali crveno-bele i deklasirali su Hanover sa 14:10. Tako se stvorio krug od tri tima sa po tri boda, a Beograđani su imali najbolju gol razliku i zauzeli su drugo mesto. Mogući rivali Crvene zvezde su OSC iz Budimpešte, Primorije iz Rijeke i Radnički iz Krgujevca.

Kad smo kod tima iz „srca“ Šumadije, on je zabeležio i treći trijumf na svom bazenu. Radnički je sa 9:5 pobedio Posilipo i u baraž za Ligu šampiona je otišao sa maksimalnih devet bodova. Kragujevčane je predvodio Mičić sa tri gola i Ćuk sa dva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter