0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

PARTIZAN VS PRIMORJE: Deca pokazala zube šampionima! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.14 u 16:51

Banjica je oduvek bila vruć teren za svakog protivnika, a Partizan poslednjih godina, iako svake sezone sve mlađi, uvek nepredvidiv rival. Osetilo je to na svojoj koži i riječko Primorje i teškom mukom odnelo ceo plen iz Beograda, slavivši sa 11:10.

partizan-radnickiKG-vaterpolo-1331

Iako su u poslednjim tenucima meča ispustili bod veliki kao kuća, strateg Partizana Vladimir Vujasinović ne zamera ništa svojim učenicima.

– Ma super je sve… Odlična igra, borba do poslednje sekunde. Nije prošlo ovaj put, proći će sledeći. Čestitao bih momcima na izvanrednoj borbenosti, požrtvovanju. Igrali su stvarno dobro. Ovaj tim Primorja je projekcija tima za osvajanje Lige šampiona, a mi smo u projekciji stvaranja igrača i ovo je stvarno neverovatan za nas, pa čak i izgubiti jedan razlike. Normalno je da ostaje malo gorčine u ustima zato što smo imali rezultat, bod. Iz neiskustva smo napravili jedan baš glup kontrafaul, dali im poslednji napad. Žao mi je što se desio previd sudijski, što u tom poslednjem napadu nisu sudili zadržavanje lopte. Niko nije plivao po loptu 10 sekundi, prestali su da igraju, i žao mi je što smo zbog takvog previda mi izgubili utakmicu. Čestitao bih Primorju na onome što je pokazao danas, to je ekipa koja igra do samog kraja i koja se ne predaje, koja ima ozbiljne igrače. Na nama je da nam bude malo žao što nismo ostvarili bolji rezultat, ali moram da kažem da smo na pravom putu i da samo treba da nastavimo ovako – rekao je Vujasinović.

Kapiten Dušan Mandić je bio najefikasniji igrač na meču sa pet golova.

– Stavrno mi je žao što nismo izborili bod. Oni su jedna od najboljih ekipa u Evropi i dugo godina su u vrhu. Na papiru ne možemo da se poredimo sa njima. Rekao sam pred početak sezone da ćemo mi da pokažemo mnogo, ovo je deo toga, tek početak. Pokazujemo da možemo… Ovo si iskusni asovi, šampioni, mi smo bukvalno deca, pokazali smo zube. Žao mi je, ne mogu da verujem šta se desilo… To je neiskustvo. Čestitam Primorju na pobedi, asvojim igračima na inzvarednoj borbi i želji za pobedo – istakao je Mandić.

Videli su crno-beli da mogu. Doći će sve na svoje mesto kako sezona bude odmicala… A i publika pokazuje interesovanje za ovo takmičenje i pruža preko potrebnu podršku ovim mladim momcima. Već se čuje sa tribina ‘Jedan je Manda kapiten’… Neka grmi još jače i Partizan će biti još bolji…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter