41
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJI SNIMAK: Bez cenzure – kako je došlo do prekida utakmice (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.14 u 12:03

Utakmica Srbija – Albanija prekinuta je u 42. minutu zbog nemilih scena na terenu. Dok albanski mediji, kao i vodeći ljudi iz te zemlje krive Srbiju zbog loše organizacije, na internetu se pojavio i snimak koji bez cenzure pokazuje šta se zapravo desilo na terenu.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Stefan Mitrović je spustio albansku zastavu koja je letela iznad terena kada su na njega nasrnuli gostujući fudbaleri što je dodatno isprovociralo srpske navijače da ulete na teren.

Na snimku se jasno vidi da su naši fudbaleri stali u odbranu gostiju i sprečili dalje nerede.

Podsetimo, UEFA je poručila da neće žuriti u konačnoj odluci.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

41 Komentara

  1. albanci su to uradili jer nebi mogli podnijeti poraz da su igrali do kraja bi izgubili,a znate šta bi to za njih značilo,kraj krajeva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta god da je bilo, mi smo pali na jednu jeftinu provokaciju običnih štetočina, umesto kao gospoda da se izdignemo, pobedimo ih na terenu, i pokažemo svetu koliko su oni u stvari prostodušan narod, dozvolili smo da nas uvuku u haos koji su pažljivo isplanirali.
    Naravno, ne sumnjam da je divan osećaj šutnuti nekoga ko toliko zaslužuje i biti obožavan među prijateljima, ali to će nam doneti više zla nego dobra.

    0
    0
    Odgovori
  3. На нашем стадиону ми њима пушимо *****, тако је синоћ било! Онај њихов играч бије нашег навијача и нико да реагује. Заставу отимају, такође нико ништа. Ухапсимо па пустимо и још их испратимо кући. Стиди се полицијо која бијеш своје. Сви су подбацили.

    0
    0
    Odgovori
  4. Njihovi igraci nisu zasluzili da ih tuku dok su izlazili sa terena, jer oni nisu pokrenuli ovo sve vec onaj ko je upravljao sa malim helikopterom.Iskreno i Srbija i Albanija su kao dvoje petogodisnjaka, cak se svadjaju oko Kosova kao oko bombone a ne shvataju posledice koje prave svojim stanovnicima, i da time ugrozavaju buducnost svoj deci u svojoj drzavi tako sto ce izazvati jebeni rat izmedju sebe.Serem se u obe drzave kad nemaju nimalo kulture i obzira za svoje stanovnike.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije ispravno nase Kosovo uporediti sa bombonom. To sto se ne zivi na Kosovu, ne znaci da nas ne treba da nas zanima sta se otela nasa zemlja!! Kad se sinoc vijorila ta zastava, plakalo mi se od muke

      0
      0
      Odgovori
  5. pre nego sto je dohvatio zastavu,Mitrovic je pocesao medjunozje,sada kada ljube zastavu imace isti osecaj kao da su po…Mitrovicu!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ove Albanske fudbalere treba kazniti jer su hteli da zastite provokacioni trasparent na kome je je velika albanija a ne albanska zastava

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta ce navijaci na teren . Toliko smo glupi da smo naseli na provokaciju. Samo nam probleme prave ovi huligani . Bagra ..

    0
    0
    Odgovori
    • Zna se ko je vecina i sa kojom namerom dosao na utakmicu, sa obe strane. Svuda ima takvih „navijaca“. Veca je sramota sto je dozvoljeno da neko uleti drona u teren, taj daljinski nije mali. Jos je gore sto je taj ko je uneo ono sto jeste i sto nece odgovarati. A Albancima u slavu ovakvo ponasanje… Evropa ce njih da podrzi, sta god bilo.

      0
      0
      Odgovori
        • Zastava je krenula sa srpske crkve u Humskoj ulici a njom je upravljano sa stadiona JNA iz VIP loze, daljinskim je upravljao brat premijera albanije.

          0
          0
  8. Jebem ti takvu zemlju, pa za vas nije fudbal majmuni jedni, psujete zvizdite, umjesto da budes velicina i aplaudiras na himnu i pobjedis protivnika u igri. al ocito da nemate pojma o fudbalu i treba vas diskvalifikovat 🙂 Borite se za 4.mjesto zadnjih godina, a haman i ove..

    0
    0
    Odgovori
  9. Najveca budalastina je uopste i organizovati ovakve utakmice. Kao da neko namerno provocira.
    Fudbal je inace postao najveca BUDALASTINA. Treba ga zabraniti bar finansiranje i sponzorisanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter