0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI PONOS: Hrabri dečaci Partizana ispustili bod protiv jakog Primorja

Objavljeno: 15.10.14 u 22:09

Partizan je u poslednjim sekundama meča ispustio bod protiv Primorja u trećem kolu Triglav reginalne lige. Riječani su srećno slavili rezultatom 11:10. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bio je mladi tim Partizana na milimetar do velikog boda protiv velikog favorita na papairu sastavljenog od nekolicine hrvatskih, rumunskog, crnogorskog i španskog reprezentativca.

Uglavnom su crno-beli tokom celog meča jurili dva gola manjka. Gilen i Stojanović su Beograđane približili na gol zaostatka, a u poslednjem minut utakmice petim pogotkom na meču izjednačio je kapiten Dušan Mandić.

Iskusno su se Riječani snašli u zbrci i frci na samom kraju meča, Radu je smestio loptu u mrežu za ceo plen sa vruće Banjice.

Partizan je posle 10 minuta igre izjednačio na 3:3 fenomenalnim lobom kapitena Madića, koji je iskusni Frano Vićan samo ispratio pogledom. Do pred sam kraj poluvremena, Riječani su vodili sa po dva gola razlike, a onda je Mandić realizovao najstržu kaznu i smanjio na gol zaostatka.

Slična igra viđena je i u trećoj četvrtini, probudila se publika, razbranio se Rističević i još dva puta pogodio Mandić, ali su gosti imali +2 pred poslednjih osam minuta.

Crno-beli su olako primali golove što se pokazalo i na samom isteku poslednjeg minuta meča.

Partizan – Primorje 10:11 (1:2, 4:4, 2:3, 3:2) 

Bazen: Banjiica

Gledalaca: 600 

Sudije: Savinović (Hrvatska), Stanojević (Srbija)

Igrač više: Partizan 7/3, Primorje 13/7,

Dva igrača više: Partizan 1/1 

Peterci: Partizan 1/1, Primorje 1/1 

Partizan: Risitčević (12 odbrana), Gilen 1, Mandić 5, Vico, Subotić 1, Repanović, Gogov, Jakšić 2, Manojlović, Lazić, Stojanović 1, Asanović, Osmanović, Radojević 

Primorje: Vićan (8 odbrana), Burić 1, Radu 2, Krapić 1, Rakovac, Sukno 2, Muslim 1, Petrović 1, Mudražija 1, Elez 1, Šetka, Gasija 1, Čubranić, Vrlić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter