Povodom utakmice Srbije i Albanije u Beogradu na svom Fejsbuk profilu oglasila se i jedna od naših najvećih estradnih umetnica i supruga fudbalera Duška Tošića, Jelena Karleuša.

Povezane vesti

FOTO:STARSPORT

FOTO:STARSPORT

Ona je napisala sledeći komentar, koji mi prenosimo u celosti bez ispravki:

– Svi vi koji pljujete po našim fudbalerima, da znate bolje od njih sa loptom, bili bi na terenu, pi*ke bi bile lude za vama a na računu bi imali dobru kintu! Prema tome, kad vam prstići polete da napišete uvrede na račun igre naših momaka, jer sebe smatrate ‘stručnjakom’ ne zaboravite da su oni ostavili čitavu mladost na terenu, u karantinu, od detinjstva krvare na toj travi i sigurno više od vas žele pobedu!.

Udata sam za jednog. Njegove noge su u strašnim ožiljcima. Stopala deformisana od kopački. Za Srbiju i REPREZENTACIJU živi! Od teškog detinjstva, internata i siromaštva, iščupala ga je jedna misao – DA BUDE NEKO KO ĆE SE NA TERENU BORITI ZA SVOJU ZEMLJU! Ponosna sam što je uspeo! I onda dodje neki lezilebović da s**e i vređa!? Mi smo kao narod poznati po tome! Mi prvo nekom je**mo mater pa pitamo kako se zove.

Čitam ovih dana po novinama paklene tekstove o Albaniji i Albancima! Više se pominjao OVK nego sport, više se pisalo o ratu nego o fudbalu! Pišu-ŠIPTARI UBICE! Ali oni isto to misle i pišu za nas! Pišu – ŠIPTARI ČINILI ZLOČINE! Ali i oni tamo pišu isto za nas! Pišu – ŠIPTARI KOLJAČI! Tako i nas oni tamo vide. A gde je tu sport????? Niko nije napisao ono što je jedino moralo biti napisano, a to je da dolaze mladi momci iz Albanije, dobri ljudi i sportisti, da u srcu Beograda igraju pred narodom koji ih mrzi! Eh, dobro je što ne znaju da taj narod MRZI I SVOJE!!!!!

Prema tome – PODRŽIMO NAŠE REPREZENTATIVCE! Ako krene ‘po zlu’ na terenu – TEK TAD IH PODRŽITE! Jer oni ne igraju za sebe! Oni igraju ZA VAS! Naravno, pokažimo da smo VELIKI kao narod! Neka se ti Albanci kući vrate poraženi, ali neka kažu da nije istina ono što se u albanskim medijima piše o Srbiji! Neka kažu da su bili u gradu gde je svaki dobar čovek dobrodošao, bez obzira na nacionalnost, versku ili bilo koju drugu pripadnost – napisala je Jelena Karleuša.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.