0
Ostali sportovi

Ranđelović za HotSport: Jedva čekam da povedem navijanje pred Delijama!

Objavljeno: 07.10.14 u 16:09

Crvena zvezda u sredu počinje novu sezonu, utakmicom drugog kola Triglav regionalne lige, u prvom je bila slobodna, a sutra od 20.15 na ’11.aprilu’ dočekuje Mornar. Novi znatno podmlađeni tim ima i novog kapitena, a ta čast je pripala Savi Ranđeloviću, kome je ovo četvrta godina u timu crveno-belih.

Sava Randjelovic

– Zaista mi to mnogo znači, čast je biti kapiten Zvezde. Ponosan sam na to što ću biti vođa tima i nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je trener Dejan Savić ukazao. Nisam to očekivao, nisam ni razmišlao o tome, ali spremno sam to dočekao. Imao sam od koga da učim, od najboljeg igrača na svetu Andrije Prlainovića, kao i u reprezentaciji – ističe Sava Ranđelović za HotSport i dodaje: – Jedva čekam da povedem navijanje pred Delijama! Nadam se da ćemo imati podršku i protiv Mornara, ne znam još da li će navijači bojkotovati ovo takmičenje, kao što je to slučaj u košarci.

O Mornaru u taboru osvajača duple krune ne znaju mnogo.

– Odgledali smo utakmicu koju su igrali protiv Juga, imaju nekoliko iskusnih hrvatskih igrača… Ali, gledaćemo sebe i da mi odigramo maksimalno.

Zvezdi će sutrašnji meč i naredni koji 15. oktobra igraju u Herceg Novom sa Jadranom poslužiti za uigravanje pred drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Još nismo dovoljno taktički spremni, potpuno smo nova ekipa, mlada, neiskusna. Kroz utakmice ćemo se uigravati, biće to sve bolje i bolje iz meča u meč.

Turnir druge runde kvalifikacija za LŠ igra se od 17. do 19. oktobra, u Hanoveru, a osim domaćina protivnici Zvezdi su stari znanci Pro Reko i Spartak. Dve prvoplasirane ekipe prolaze u narednu fazu, treća ide u kvalifikacije za Kup Evrope.

– Biće to stvarno jak turnir. Znamo sve ekipe, sastave, ali ne znamo još svoje mogućnosti. Mladi smo, nemamo zacrtan cilj. Pokušaćemo, pa i da budemo treći u grupi, nije loše. Bolje išta nego ništa – zaključuje Ranđelović.

2. kolo triglav regionalne lige

A grupa: Partizan-Branik (7.10, u 20.00, na Banjici). Jadran Split-Budva (8.10. u 20.00), Radnički-POŠK (8.10. u 18.45), Primorje-Mladost (8.10. u 18.15, TV Arenasport).

B grupa (8.10): Vojvodina-Medveščak u 19.30, Jug-Jadran HN u 19.00, Crvena zvezda-Mornar u 2015, TV Arena sport,

hotsport.rs – A. Đ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter