3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA! Lazović i Škuletić dali više golova od cele Zvezde i još 12 timova!

Objavljeno: 07.10.14 u 12:15

Fudbalska sezona polako odmiče, posle osmog kola sleduje nova reprezentativna pauza, a statistika posle prve četvrtine takmičenja definitivno ide u korist lidera Partizana.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pored toga što su postigli najviše golova – 23, pet više od drugoplasirane Vojvodine (18), napadački tandem Lazović-Škuletić postigao je zajedno više golova od čak 13 timova, među kojima je i najveći rival Crvena zvezda.

Škuletić (7) i Lazović (6) postigli su zajedno 13 golova, isto koliko i celokupni timovi Rada i OFK Beograda, dok je ekipa Crvene zvezde postigla jedan manje – 12. Preostalih 12 timova takođe su postigli manje golova od tandema Partizana.

Novosadska Vojvodina jedini je tim koji je postigao više golova od udarnog tandema – 18.

Lazović i Škuletić definitivno su najzaslužniji što je Partizan posle osam kola, uz utakmicu manje, na deobi prvog mesta sa Vojvodinom sa 21 bodom, jednim više od Crvene zvezde.

Podsetimo, u narednom kolu JSL na programu je veliki derbi između Crvene zvezde i Partizana, što će biti do sada definitivno najveći test za tandem crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Новосадска Војводина једини је тим који је постигао више голова од ударног тандема – 18 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijac sam Partizana,ali lako je davati golove u ovoj propaloj ligi Radnickom i Donjem Sremu,kada budu njih dvojica dali gol Asterasu ili Besiktasu onda se javite,fudbal u nasoj zemlji je propao skroz 😛

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter