0
Auto Moto

F1 VRTEŠKA: Fetel napušta Red Bul, Ferari ćuti o Alonsovom odlasku u Meklaren

Objavljeno: 04.10.14 u 20:26

Kreće F1 vrteška. Uprkos spekulacijama da će angažovati Fernanda Alonsa iz Ferarija, ekipa Meklarena saopštila je da još nije potpisala ugovore sa vozačima za sledeću sezonu. Red Bul je saopštio da će četvorostruki uzastopni šampion Formule jedan Sebastijan Fetel napustiti ekipu, a mediji spekulišu da će Nemac preći u Ferari, odakle bi Alonso mogao da predje u Meklaren, preneli su britanski mediji.

Fernando Alonso-1443506

– Pitanje o vozačima za sledeću sezonu je neizbežno. Svi o tome pričaju… Za sada nismo potpisali ugovore sa vozačima – rekao je direktor Meklaren Grupe Ron Denis.

Vozačima Meklarena Džensonu Batonu i Kevinu Magnusenu na kraju sezone ističu ugovori sa ekipom. Ferari se nije oglasio povodom spekulacija o Alonsovom odlasku, a dvostruki svetski šampion u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa čelnicima italijanske ekipe zbog nešto lošijih rezultata, pošto Ferari ove sezone još nije zabeležio pobedu.

Ferari se tako suočava sa sezonom bez pobede, prvi put od 1993. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter