4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SAČUVAO MREŽU 630 MINUTA I ZASLUŽIO POZIV: Rajković i Lazović novajlije na spisku!

Objavljeno: 01.10.14 u 12:32

Selektor Srbije Dik Advokat objavio je spisak igrača za kvalfikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. godine protiv Jermenije i Albanije.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najveće iznenađenje na spisku je povratak napadača Partizana Danka Lazovića, ali i poziv mladom golmanu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću. 

Rajković je zauzeo prvo mesto na golu Zvezde ispred Damira Kahrimana i u prvih sedam kola JSL nije primio nijedan pogodak, dok se Lazović nametnuo dobrim partijama u dresu Partizana.

U odnosu na prijateljsku utakmicu sa Francuskom na spisku nema veziste Rome Adema Ljajića, kao ni Nevena Subotića.

Srbija će svoju prvu kvalfikacionu utakmicu Grupe I odigrati 11. oktobra u Jerevanu od 18 časova protiv Jermenije. Tri dana kasnije naši fudbaleri na stadionu Partizana od 20.45 dočekuju Albaniju.

Na Advokatovom spisku su: 

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi), Željko Brkić (Udineze) i Predrag Rajković (Crvena zvezda).

Odbrana: Dušan Basta (Lacio), Branislav Ivanović (Čelsi), Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić (Mančester Siti), Antonio Rukavina (Viljareal), Nenad Tomović (Fiorentina), Duško Tošić (Genčerbiligi) i Stefan Mitrović (Frajburg).

Vezni red: Radosav Petrović (Genčerbiligi), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Miloš Jojić (Borusija Dortmund), Zdravko Kuzmanović (Inter), Aleksandar Ignjovski (Ajntraht), Dušan Tadić (Sautempton), Lazar Marković (Liverpul), Filip Đuričić (Majnc) i Zoran Tošić (CSKA Moskva).

Napad: Filip Đorđević (Lacio), Aleksandar Mitrović (Anderleht) i Danko Lazović (Partizan).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

4 Komentara

  1. Mislim da bi trebalo u timu da se nadje Darko Lazovic…covek je zasluzio i kad god mu se pruzila prilika u reprezentaciji, iskoristio! 😉 Danko….mozda bi mogao da prodje da nemamo drugo resenje…Selektore, sta je sa Djordjevicem?

    0
    0
    Odgovori
  2. Danko Lazovic?! Stalno cekam utakmice reprezentacije, ne gledam nasu ligu, ali video sam nekoliko puta ko je Danko Lazovic – Ofsajd, neznalica, smesan i za nasu ligu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter