0
Odbojka

ODBOJKAŠICE MAKSIMALNO: Srpkinje pokazale snažan mentalitet u meču sa Holanđankama!

Objavljeno: 01.10.14 u 18:54

Odbojkašice Srbije pobedom su otvorile drugu fazu Svetskog prvenstva, pošto su u Veroni pobedile selekciju Holandije sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:23). Oscilirale su u igri izabranice Zorana Terzića, ali su ipak zabneležile maksimalnu pobedu posle nešto manje od sat i po vremena igre.

odbojkasice

Našu ekipu predvodile su  Tijana Bošković i Brankica Mihajlović,  koje su ukupno ostvarile 35 poena, Tijana 17, Brankica 17. Milena Rašić dodala je 13, a bila je sjajna u bloku, od kojih su nekliko bili izuzetno važni.

Najbolja kod Holanđanki bila je Selest Plak sa 16 poena, a dobro je ispratila Manon Flier koja je poentirala 12 puta.

Naše devojke su gubile u sva tri seta, ali su pokazale snažan mentalitet i meč završile maksimalno.  Srbija već u četvrtak igra novi meč u grupi F, a protivnik će od 17 časova biti Kazahstan.

Srbija je u novoformiranu F grupu ušla je sa pet bodova, a ovom pobedom stigla je do osam bodova i nakratko  je na trećem mestu preskočila Rusiju, koja kasnije igra sa Bugarskom.

U ostalim mečevima 1. kola F grupe druge faze od 17 sati igraju SAD – Turska (Modena), a od 20 sati Brazil – Kazahstan (Verona) i Rusija – Bugarska (Modena).

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter