1
Košarka

ŠAMPIONSKA PARTIJA: Marko Simonović odigrao meč života (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.14 u 08:26

Reprezentativac Srbije i doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Marko Simonović je u prvom zvaničnom meču za Ortez odigrao meč karijere sa kojim bi se ponosile i sve NBA zvezde.

Marko-Simonovic-Po-Ortez

Simonović ne samo što je uspeo da pogodi trojku za pobedu 0,7 sekundi pre kraja meča, već je čitavog meča dominirao i postigao gotovo polovinu od ukupnog broja poena svog tima!

Marko Simonović je utakmicu okončao sa neverovatnim statističkim parametrima, pošto je ubacio 27 poena (5 od 7 za tri), podelio 5 asistencija i upisao neverovatnih 9 ukradenih lopti. Sa svim tim nestvarnim brojkama Simonović je dogurao do fantastičnog indeks korisnosti od čak 34!

Simonović zbog problema sa registracijom nije bio do sada u timu Orteza, a ovom partijom je dokazao da nije džabe najavljivan kao veliko pojačanje. Pogledajte kako je to izgledalo….

Između ostalog, Simonović je pogodio i trojku za pobedu svog tima:

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. A pisao sam kako igra pod pritiskom u Zvezdi, pritiskom koji su navijaci stvorili, a i o tome kako ga gusi Radojicic. Dobar je on igrac, ne bi ga Djordjevic dzabe pozvao u reprezentaciju, a i sada je dokazao da je neopravdano napadan u Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter