2
Domaći fudbal

PIŠU ISTORIJU: Delije postavljaju standarde, pao rekord u Čačku

Objavljeno: 30.09.14 u 11:30

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć pobedili čačanski Borac rezultatom 1:0 na neugodnom gostovanju. U meču koji je odigran pod reflektorima na stadionu Borca okupilo se čak 7.000 navijača.

Delije-VS-Borac

Utakmice crveno-belih u surovim okolnostima Jelen Superlige Srbije, ubedljivo su najgledanije i pravi su magnet za publiku. Godinama unazad, klub iz Ljutice Bogdana ima ubedljivo najveću posetu od svih klubova iz regiona.

Međutim, Zvezda privlači pažnju i van Marakane. Upravo zbog toga na renoviranom stadionu u Čačku sinoć se okupilo čak 7.000 navijača.

Od tog broja, prava armija stigla je da podrži aktuelne srpske šampione i nekadašnjeg prvaka Evrope iz 1991. godine. Rekonstrukcijom stadiona u Čačku postavljen je novi rekord po poseti ovog kluba, prenosi portal Srbija danas.

Jedno je sigurno, iako se nalazi u finasijskom kanalu, Crvena zvezda može da se pohvali nečim posebnim: bezrezervnom podrškom vatrenih navijača koji, čak i kada klub podbaci, uvek „odigraju“ svoj meč na najvišem nivou.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter