1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NE OPRAŠTAJU: Terziću, izvini se!

Objavljeno: 30.09.14 u 12:56

Zamenik predsednika opštine Žagubica Ljubiša Jovkić zatražio je danas izvinjenje od funkcionera fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdana Terzića jer je u negativnom kontekstu pomenuo to mesto. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– U sklopu kampanje koju Terzić kao generalni sekretar Zvezde vodi protiv fudbalskih institucija u zemlji, drznuo se da na jedan vrlo nekulturan i prizeman način, objašnjavajući navodnu nepravdu prema svom klubu, pokaže značaj i veličinu kluba time što će se potcenjivački izraziti o našoj opštini koju je time želeo da postavi u status beznačajnih pojava – navodi se otvorenom pismu koje je potpisao Jovkić, a dalje se dodaje:

– Ukoliko pati od amnezije, podsetiću ga i na mesnu zajednicu Lovćenac u opštini Mali Iđoš sa kojom je neraskidivo vezan on i njegova porodica, zatim prelepu Zobnaticu i naravno Bačku Topolu. Očigledno je da mnogo paralela ima njegovo odrastanje sa opštinom Žagubica koju je stavio u negativan kontekst – stoji u pismu. 

Terzić je prošle nedelje, govoreći o navodnim greškama sudija na račun Zvezde, pomenuo i Žagubicu.

– One greške na meču protiv Napretka su instruisane. Sviran je nepostojeći penal za domaćina, dok tri za nas nisu. Sudijskih grešaka uvek ima i biće ih, ali da četiri sporne situacije budu na štetu Zvezde nema smisla. Mi nismo Žagubica, a to se nije desilo u poslednjih 50 godina – rekao je tada Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Sta reci o coveku bez skrupula, o coveku sa Poternice laznom dr. jer za takvog ne postoji zakon, jer on smatra da je jaci od zakona i to demonstrira svojim ponasanjem i radom i svojim pocenjivanjem drugih

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter