3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

TEŽINA DRESA: Lalatović: Mi smo Zvezda, ali ne ona iz Mokrog Luga

Objavljeno: 28.09.14 u 10:41

Ekipa Crvene zvezde trebala je vikend da odigra svoj prvenstveni duel Jelen Superlige Srbije sa ekipom Borca iz Čačka. Ipak, zbog Parade ponosa utakmice sedmog kola pomerene su za ponedeljak.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Dan odmora viška dobro će doći šefu struke crveno-belih, Nenadu Lalatoviću, da konsoliduje redove i dodatno odmori igrače pošto pojedini, kako sam navodi, nisu spremni za ritam sreda-subota.

– Bosančića sam upravo iz tog razloga izostavio iz tima u kup, utakmici s Borcem. Naporno je za njega da igra u ritmu subota, sreda, subota. Poslednji put bio je starter pre četiri meseca –  brižan je šef struke Crvene zvezde, Nenad Lalatović, prenosi Sportski žunral.

Strateg crveno-belih imao je nedavno priliku da se uveri u snagu čačanskog Borca koji se u sasvim pristojnom izdanju predstavio publici na Marakani u okviru Kupa Srbije.

– Prvo smo uspeli da pobedimo s 1:0, drugo biće mnogo teže. Igramo u Čačku, gde tradicionalno malo lošije prolazimo. S druge strane, tradicije i postoje da bi se rušile i za to smo spremni – smatra trener Zvezde.

Trener tima iz Ljutice Bogdana dalje je nastavio da „peva“ po istim notama:

– Čačani rasterećeno i s velikim samopouzdanjem ulaze u ovu utakmicu. Ne znam, možda su već upisali tri boda. Opet, mi smo Crvena zvezda. Ne, razumljivo, iz Malog mokrog luga već s Marakane. Videćemo

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

– jasno je aludirao Lalatović na činjenicu da crveno-beli moraju da napadnu osvajanje celog plena u Čačku.

 

0
0

3 Komentara

  1. pa sta ako ste zvezda niste bogovi vec obicni smrtnici kao i sav normalan svet i stidi se da pricas sa ponizenjem o nekom klubu prvo stavi ogledalo ispred sebe i pitaj se ko si gde si i sta si, a to je zvezda izbacena iz evrope , klub sa 5o milki evrica duga, klub koji sluzi ljudima van zakona za pranje para i pljackanje e to klub iz malog mokrog luga nije , upamti ako ne postujes druge ne mozes ocekivati ni da te drugi postuju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter