0
TimeOut

PREVIŠE TAPASA? Šta se to dogodilo sa Suarezom u Barseloni? (FOTO)

Objavljeno: 26.09.14 u 12:17

Prema njemu su engleski mediji bili nemilosrdni, ali za njima ne zaostaju ni španski. Luis Suarez ponovo se našao na udaru novinara, ali po prvi put zbog – svoje kilaže!  

`Suarez kilaza

Naime, nakon utakmice između Barselone B i mlade selekcije Indonezije, osvanule su fotografije koje pokazuju da se Suarez ‘popravio’ od kako je letos stigao na Kamp Nou.

Prema navodima španskih medija, procenjuje se da se Urugvajac ugojio između osam i 10 kilograma i da je zbog toga daleko od svoje prepoznatljive forme.

Iako je u pomenutoj utakmici postigao dva pogotka u pobedi od 6:0, Suarez je izgleda uvek zanimljiv za negativan kontekst u medijima pošto garantuje publicitet.

Katalonski Mundodeportivo momentalno je objavio informaciju iz svog izvora da Barselona ima poseban tretman za Suareza kako bi smršao i u pravoj fizičkoj formi dočekao debi protiv Real Madrida 25. oktobra, kada mu ističe četvoromesečna suspenzija.

Suarez Barsa B

Suarez Barsa B 2

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter