8
Fudbal

FSS PRED VELIKIM PROBLEMOM: Albanci u velikom broju dolaze u Beograd?

Objavljeno: 25.09.14 u 23:48

Kako prenosi novinska agencija „Naše Preševo“ oko 2.000 Albanaca će doći u Beograd na utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije.

FSS-Srbija-LOGO

Naime, kako prenosi taj list veliko je interesovanje navijača „crnih orlova“, te će morati da se napravi selekcija ko može, a ko ne može put naše prestonice.

– Od ponedeljka smo započeli sa prikupljanjem podataka o imenima zainteresovanih za gostovanje u Beogradu. Interesovanje je ogromno i očigledno je da ćemo biti primorani da napravimo selekciju. Ne želimo da vodimo ljude samo zato što žele da gledaju utakmicu. Osnovni uslov je da svi koji krenu za Beograd budu stariji od 20 godina – objasnio je neimenovani izvor uslove „konkursa“.

Ipak, čini se da su Albanci prerano poleteli, pošto dva saveza tek treba da sednu za sto i dogovore se oko navijača. Velika je verovatnoća da će dve reprezentacije ostati bez podrške fanova na gostovanjima u Beogradu, odnosno Tirani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter