0
Evropske lige

DŽELAT, PA DIREKTOR: Bajkovića u Lirsu predstavio Radzinski (FOTO)

Objavljeno: 23.09.14 u 17:13

Lirs je danas i zvanično predstavio Bobana Bajkovića kao novog golmana. Belgijski klib je sa doskorašnjim Zvezdinim golmanom potpisao jednogodišnji ugovor, a Bajko dolazi kao želja trenera Slaviše Stojanovića, sa kojim je sarađivao prošle godine.

Boban Bajkovic

Bajkovića je predstavio sportski direktor Lirsa Tomaš Radzinski, a mogao bi da debituje već u sledećem kolu na gostovanju Standardu iz Liježa. Inače Radzinski je poznat mnogim navijačima crveno-belih i to ne po dobrom. Naprotiv!

U jesen 1997. godine, Crvena zvezda je u prvom kolu tadašnjeg Kupa pobednika Kupova eliminisana od belgijskog Žerminal Beršota, za koji je igrao upravo Radzinski. U Belgiji je bilo 3:2 za Beršot, Radzinski ušao u drugom poluvremenu i bio najzaslužniji za treći gol, a Stanković, Pantelić, Drulić, Bunjevčević i kompanija nisu uspeli da nadoknade taj minus. U Beogradu je bilo 1:1, Zvezda je vodila golom Drulića, ali je Radzinski izjednačio u 68. minutu…

Šta ti je život. Deceniji i po kasnije,   taj isti čovek, a sada sportski direktor, u svoje redove dovodi trenera i golmana šampionskog tima Zvezde…

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter