0
TimeOut

ZABORAVITE NA KLASIČNE IZJAVE: Hester je stao pred mikrofon i ‘objasnio’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.14 u 16:41

Navikli smo da slušamo i čitamo izjave sportista koje jako liče jedne na druge. Nema tu nikakve filozofije: ‘Ostaviće srce na terenu’, ‘ Daće maksimum, pa šta bude’, ‘Ne idu na meč sa belom zastavom’, ‘Navijači su šesti, osmi, dvanaesti igrač…’ Važno je da poštujemo dogovor iz svlačionice’… Mladi fudbaler, reč je o američkom fudbalu) Apolo Hester imao je priličnu inspiraciju kada je stao pred mikrofon tv stanice.

ragbista

Deo izjave glasi ovako:

Da, krenuli smo sporije, stvarno sporo, ali, znate, to je u redu, jer ponekad u životu treba da krenete tako sporije. Rekli smo sebi: ‘OK, krenućemo tako, ali ćemo da se ubrzavamo i uvek, uvek ćemo se truditi da povećamo brzinu. Bez obzira na rezultat, daćemo sve od sebe…’. Imali su nas u prvom poluvremenu, neću da lažem, ali potreban je stav,  duh, to je najvažnije da bi se bio uspešan – STAV. Trener nam je rekao: ‘Izaći ćete na megdan, biće teško, ali uspećete, uspećete ako se budete borili, ako budete igrali jedan za drugog’. I verovali smo u to, zaista jesmo. I uspeli smo. Osećaj je neverovatan –  počeo je Apolo.

Preslušajte izjavu do kraja:

Inspirisan momak…

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter