0
Ostali sportovi

MILIČIĆ SE VRAĆA: Neće igrati košarku, neće pecati već ide u ring

Objavljeno: 22.09.14 u 23:43

Do današnje vesti da je odlučio da se okrene karijeri kik boksera ljubitelji košarke u Srbiji nadali su se da bi Darko Miličić mogao da se vrati igri pod obručima pošto je iako bez angažmana u prethodnih godinu dana samostalno trenirao.

milicic-tribina

Nekada jedan od najvećih talenata svetske košarke, nakon promašene NBA karijere i pauze koju je napravio odlučio je da se okrene borilačkim veštinama. Naime, prema najavama pojedinih ovdašnjih medija Miličić će u sredu potpisati ugovor sa Svetskom kik-boks federacijom (WAKO) koja će mu uskoro organizovati prvi profesionalni meč.

S obzirom da su njegovi treninzi u prethodnim mesecima bili bazirani na kondiciji i fizičkoj snazi nema sumnje da će se Miličić snaći u svojoj novoj ulozi, ali da li će uspeti da dostigne košarkaške visine veliko je pitanje.

A koliko je Miličić bio veliko košarkaško ime svedoči podatak da je 2003. godine na draftu ispred njega izabran samo LeBron Džejms, a da su iza njega ostale zvezde poput Karmela Entonija, Krisa Boša, Dvejna Vejda…

Poznata je i Miličićeva pasija prema sportskom ribolovu, ali nakon nekoliko takmičenja u tom sportu shvatio je da u njemu nema budućnosti za njega pa se okrenuo novom „hobiju“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter