0
TimeOut

ENGLESKA ‘BORBA ZA RAVNOPRAVNOST’: Baloteli jeb.. crnčugo, prljavi majmune… (FOTO)

Objavljeno: 21.09.14 u 20:07

Kao i većini ljubitelja fudbala i Mariju Baloteliju je poraz Mančester Junajteda od Lestera i način na koji su Đavoli primali golove bio smešan pa Italijan nije uspeo da se uzdrži i tvitnuo je LOL (laugh out loud – grohotno se smejem), a onda je na Tviteru usledila prava rasistička hajka „civilizovanih“ Engleza.

Baloteli i Lalana

Među mnogobrojnim uvredljivim komentarima u kojima je fudbaler Liverpula uglavnom nazivan majmunom izdvojio se onaj koji je postavio novinar Krejg Sejnsburi koji je doslovce napisao – „Je.. se Mario, jeb.. crnčugo. Idi da jedeš banane i želim ti da dobiješ ebolu prljavi majmune.“

baloteli-crncuga

Podsećamo da su engleski emdiji poklrenuli pravu hajku protiv Partizana posle meča sa Totenhemom zbog navodno antisemitskog transparenta koji se pojavio na južnoj tribini stadiona u Humskoj. Ostaje nam da vidimo kako će ti „borci za ravnopravnost“ reagovati posle ovakvog ispada svog kolege i brojnih pojedinaca. Da li će i u ovom slučaju celu naciju izjednačiti sa njima i nazvati ih „prljavim rasistima“ kao što je to bio slučaj posle beogradskog incidenta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter