0
Ostali sportovi

‘Rio 2016’: Šterfanek i Moldovanova u prvoj kategoriji

Objavljeno: 19.09.14 u 12:57

Reprezentativac Srbije Davor Štefanek uvršten je u prvu kategoriju programa „Rio 2016“, odlučio je Olimpijski komitet Srbije.

Stefanek

Osim rvača, koji je na prvenstvu sveta u Taškentu prošle nedelje osvojio zlatnu medlaju, u prvu kategoriju „Rio 2016“ ušla je i kajakaška posada K1-200, na osnovu bronze koju je osvojila Nikolina Moldovan na šampionatu sveta.

Na osnovu ostvarenih rezultata u Razvojni program kvalifikovali su se: Andrija Milovanović (streljaštvo), ženska kajakaška posada K4-500m, Marko Vukićević (skijanje) i Nina Micić (snoubord).

Izvršni odbor OKS odlučio je da za Evropski olimpijski festival mladih (EYOF) koji će se održati u Montafonu, od 25. do 31. januara 2015. godine, prijavi dvoje sportista i to dečaka u alpskom skijanju i devojčicu u nordijskom trčanju.

Izvršni odbor OKS usvojio je izveštaj sa Letnjih olimpijskih igara mladih u Nandžingu na kojima je Srbija osvojila dve srebrne medalje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter