5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DRHTI DO OKTOBRA: UEFA dodala i rasizam na spisak grehova

Objavljeno: 19.09.14 u 16:38

Disciplinska komisija UEFA o slučaju vezanom za duel Partizana i Totenhema, na kojem su navijači srpskog kluba okačili transparent koji može da se protumači kao antisemitski, odlučivaće 3. oktobra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na sajtu UEFA se navodi da će se tom prilikom raspravljati i o rasističkom ponašanju na tribinama u Humskoj, zatim ulasku navijača na teren kao i upotrebi pirotehničkih sredstava.

Što se kazne tiče za sada može samo da se pretpostavlja na koji način bi crno-beli mogli da budu sankcionisani. Pretpostavke se kreću od visoke novčane nagrade, do zatvaranja pojedinih ribina, do zatvaranja celog stadiona an jednoj ili više utakmica.

FK Partizan je u međuvremenu podneo krivičnu prijavu protiv NN lica u pokušaju da što više krivice skine sa sebe, a prevali je na pojedince kojima će kada se utvrdi ko su ddefinitivno biti zabranjen pristup stadionu,a verovatno ih očekuje i zatvorska kazna.

Poznato je da su UEFA i FIFA izuzetno rigorozni kada su u pitanju ovakvi ispadi, a kako naši klubovi već imaju zavidnu reputaciju kod njihovih „disciplinaca“ jasno je da milosti neće biti pa se posatvlja pitanje da li se ovako pokazuje ljubav prema voljenom klubu, uskaući sami sebi u stomak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. zbog kretena i debila a zna se u ovih 8 goidna šta su navijači napravili pa vi iz uprave plaćajte na jugu navujače i kvazi vođe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter