4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JEDVA DOČEKALI: Engleski mediji već krenuli u hajku zbog spornog transparenta (FOTO)

Objavljeno: 18.09.14 u 23:58

Nije moralo da prođe mnogo vremena, a da se navijačima Partizana kao bumerang o glavu obije neduhoviti transparent koji su istakli tokom meča protiv Totenhema.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, engleski mediji su već krenuli u hajku protiv beogradskog kluba ističući u prvi plan upravo to, a zapostavljajući igru koju su pružila dva tima. Dejli mejl je čak na naslovnu stranu postavio fotografiju iz Beograda uz konstataciju da je delegat verovatno to uneo u zapisnik i da se očekuje žestoja kazna za srpski tim. Independent i Gardijan u izveštaju sa utakmice takođe spominju sporan transparent i prenose izjavu trenera Maurisia Poketina.

dejli-mejl-part-tot

Nema sumnje da će Englezi izvršiti pritisak na UEFA povodom ovog slučaju jer su nam još uvek u svežem slučaju incidenti u Kruševcu i Smederevu kada su naše reprezentacije odnosno klubovi žestoko kažnjavani zbog rasizma, što nema nikakve razlike odnosno podjednako je loše kao i ovaj antisemitski ispad.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Ma sta kenjate pa vi pa vi ste prvi poceli, vi ste ti koji su digli buku kod nas, vi ste ti koji ste jedva docekali. smradovi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter