0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EHF NEDELJA: Srpkinje u najjačem sasatavu idu u Republiku Srpsku

Objavljeno: 18.09.14 u 19:27

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je širi spisak rukometašica za predstojeće prijateljske utakmice u okviru EHF nedelje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Prvi put ženska reprezentacija ide u Republiku Srpsku, i idemo u najjačem sastavu. Ne sumnjam da će biti veliko interesovanje kod publike, jer svi smo videli kako su dočekani naši rukometaši. Srećni smo i ponosni što možemo tamo da igramo prijateljsku utakmicu – rekao je Bošković.

U EHF nedelji nacionalnih timova, od 6. do 12. oktobra 2014. godine, reprezentativke Srbije odigraće prijateljsku utakmicu sa Republikom Srpskom u Banjaluci 7. oktobra, a od 9. do 11. oktobra učestvovaće na Kupu u Hrvatskoj u Umagu zajedno sa selekcijama Nemačke, Poljske i Hrvatske.

– Na turniru nas očekuju kvalitetni protivnici, Nemačka, Poljska i domaćin Hrvatska. Očekujem da sve devojke dodju zdrave i da tih sedam dana iskoristimo što bolje. Sve ovo biće deo priprema pred Evropsko prvenstvo koje nas očekuje u decembru“kazao je Bošković.

Rukometašice Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. decembra. Reprezentativke Srbije nalaze se u Grupi D, zajedno sa selekcijama Crne Gore, Francuske i Slovačke, a utakmice grupne faze takmičenja igraće u Osijeku.

Na spisku selektora nalazi se 28 rukometašica. 

Golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović i Ana Kačarević.  Leva krila: Ivana Popović, Jelena Nišavić i Sanja Radosavljević. Pivoti: Dragana Cvijić, Sanja Rajović, Marija Lojpur i Marija Petrović. Desna krila: Ivana Milošević, Katarina Krpež i Maja Luković. Bekovi: Sanja Damnjanović, Biljana Bandelier, Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Sandra Filipović, Marija Obradović, Andrea Lekić, Kristina Liščević, Katarina Stepanović, Tamara Georgijev, Ivana Radojević, Jelena Popović, Jelena Živković, Marina Dmitrović i Anđela Janušević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter