0
Odbojka

Terzić vodi 16 odbojkašica u Sloveniju

Objavljeno: 16.09.14 u 17:59

Prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, Zoran Terzić, saopštio je da će na pripremne utakmice protiv Hrvatske i Dominikanske Republike, koje će se odigrati u Mariboru, u Sloveniji, otputovati 16 igračica.

odbojkasice

Na spisku su:

Tehničari: Maja Ognjenović, Bojana Živković i Danica Radenković. Korektori: Jovana Brakočević, Ana Bjelica i Tijana Bošković. Libera: Suzana Ćebić i Silvija Popović. Blokeri: Nataša Krsmanović, Milena Rašić, Stefana Veljković i Nađa Niknković. Primači: Jelena Nikolić, Brankica Mihajlović, Brižitka Molnar i Tijana Malešević.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije u sredu putuje u Maribor, gde će odigrati dve prijateljske utakmice u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Italiji.

Rivali Srbiji biće Hrvatska u četvrtak, (17,00) i Dominikanska Republika u petak (20,00). Seniorke Srbije će u nedelju iz Maribora otputovati u Trst, gde će igrati u u B grupi XVII SP 2014. sa Brazilom, Turskom, Kanadom, Kamerunom i Bugarskom.

Svetsko prvenstvo će se odigrati od 23. septembra – 12. oktobra u Italiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter