0
Ostali sportovi

DEŽA VI: Zvezda dovela još jednog Partizanovca!

Objavljeno: 16.09.14 u 19:24

Deža vi. Stopama Dimitrija Obradovića i Nikole Tomaševića pošao je još jedan igrač Partizana i direktno sa Banjica prešao u Crvenu zvezdu. Novi igrač crveno- belih je 25-godišnji Ivan Rackov, koji je ugovor potpisao na godinu dana.

Vaterpolo zvezda

Rackov može da igra po levoj i desnoj strani. Završio je Berkli, a u dosadašnjoj karijeri je osvojio po jedan Kup i prvenstvo, sa Partizanom. Paraf je stavio i Đorđe Bijelić, prošlogodišnji kapiten Singidunuma. Rođen je 1991. godina, a igra na zgodnoj strani. Karijeru je počeo u Zvezdi, za prvi tijm je debitovao sa 15 godina i član crveno-belih bio je do 2008. Od tada pa do ovog leta bio je član Singidunuma.

Rackov

Do početka regionalne lige ostalo je manje od mesec dana, Zvezda u prvom kolu 4. oktobra gostuje Šibeniku. Ali pre toga, od 18. do 22. septembra crveno-beli će boraviti u Rumuniji.

Domaćin turnira je Oradea, čije boje brane bivši igrači crveno-belih, Gojko Pijetlović i ovogodišnje pojačanje Marko Avramović. Pored Zvezde i Oradee, na turniru će učestvovati mađarski Solnok, u kojem igraju srpski reprezentativci Gocić, Aleksić i Mitrović, i OSC.

Biće to prva provera pulena Dejana Savića, koji su na okupu već treću nedelju. U timu ima dosta novajlija, Radomir Drašović, Nikola Tomašević, Dimitrije Obradović, Aleksandar Njegovan,Veljko Tankosić, poslednji su pristigli Đorđe Bijelić i Ivan Rackov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter