0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

USKAČU: Partizan danas počinje pripreme

Objavljeno: 15.09.14 u 18:48

Najtrofejniji vaterpolo klub u zemlji, Partizan, danas počinje pripreme za novu sezonu. Vladimir Vujasinović će od iskusnijih okupiti Dušana Mandića, Gavrila Subotića, kome je inače danas 19. rođendan, Dimitrija Rističevića i Lukasa Gilena, momke koji su tokom leta branili boje juniorske reprezentacije i neklicinu novih klinaca iz sopstvene škole.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mandić je ovog leta osvojio sva tri zlata sa seniorima, Subotić FINA Svetski kup i juniorsko EP u Gruziji, Rističević Svetski kup, a tu su i sedmorica zlatnih momaka iz Tbilsija, Nikola Jakšić, Marko Manojlović, Mihajlo Repanović, Draško Gogov, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović i Nikola Radulović.

Ekipa je mlađa nego ikada, pa je teško izneti očekivanja u predstojećoj sezoni.

– Nadam se da ćemo da imamo normalne uslove za rad, a tu mislim na vodu i na stipendijice koje dajemo klincima kao neku nadoknadu za rad. To mi je u prvom planu, da imamo uslove za rad i da možemo da radimo na jedan normalan i smiren način. To je ono što želim. Što se rezultata tiče, nisu nam u prvom planu. Šta god da uradimo ove godine biće dobro, pre svega zato što spremamo tim koji ako uspemo da zadržimo, imali bismo ekipu koja će moći da parira svim najjačim ekipama i da za koju godinu možemo da se pohvalimo da je ta ekipa stvarno odrasla na Banjici, da je produkt te čuvene Partizanove škole – rekao je Vladimir Vujasinović.

Partizan su ovog leta napustili Ćuk, Čučković (Eger), Obradović, Tomašević (Zvezda), Dedović (Radnički), Živojinović i Rackov. Crno-beli će od ove jeseni igrati i regionalnu ligu, a i sigurni su učesnici grupne faze Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter